Kletsen over content? hallo@thecontentsociety.nl

Juliët Schroer

Juliët Schroer

Freelance copywriter & SEO-specialist

Over Juliët

Als communicatiestudent aan Hogeschool Windesheim weet ik hoe moeilijk het kan zijn om te ontdekken wat je écht leuk vindt. Er is zoveel keus. Inmiddels durf ik na vijf jaar te zeggen dat mijn passie ligt bij online marketing en content creatie. Mijn motor wordt warm van teksten, taalweetjes, stiekeme marketingtrucjes, Google Analytics en ambities. Ik hoor je denken: wie ís deze meid? Wie wordt er nou warm van tekst, taalweetjes en data? Geen zorgen, dit hoor ik vaker. Maar wat ik daarnaast ook hoor van mijn studenten, collega’s en klanten is dat ik talent heb voor schrijven. Zo heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken.

Dat ik deze passies heb, neemt niet weg dat ik heerlijk vind om een Netflix-serie te bingewatchen. Een zomerse avond op het terras door te brengen met wat sushi en een biertje of om na elke school- of werkdag de sportschool in te duiken om mijn overgebleven energie eruit te zweten. Misschien vind je me nu wat leuker, haha 😉.

Sinds ik mijn eigen onderneming gestart ben, ben ik in contact geraakt met veel ondernemers in dit vakgebied. Zo ook met Stéfanie van The Content Society. De job die Stéfanie mij als freelance copywriter & SEO-specialist aanbood, was exact wat ik zocht! Stéfanie gaat mij de fijne kneepjes van strategisch marketing leren. Daarnaast ga ik haar ondersteunen op gebied van content creatie en SEO. Samen zijn we een power-duo. Het is erg prettig om met Stéfanie te sparren over een bepaalde visie, een allesbeslissende blogtitel of om gewoon kennis te delen. Ik vind het belangrijk dat ondernemers connecties leggen met anderen. We hebben namelijk meer collega’s dan we soms denken. Vastberaden durf ik te zeggen dat er gave dingen aankomen!

Skills

Copywriting 95%
SEO90%
Marketing80%

Contact Info

Email : hallo@thecontentsociety.nl