Kletsen over content? hallo@thecontentsociety.nl
Proef hoe content jou onderscheidt van de grijze massa
Direct aanmelden

  Geen poeha. Wel direct online klanten veroveren en aan je merk bouwen.

  Wil jij direct aan de slag met jouw vindbaarheid en zichtbaarheid?

  ‘Uurtje factuurtje’ krijgt met Kopje Content een heel nieuwe lading! Een uur lang sparren over nieuwe, online mogelijkheden voor jouw business. Samen met mij! Hoe online zichtbaar ben jij? Haal je echt alles uit je website? Waar liggen groeikansen? Is het inmiddels tijd om aan de slag te gaan met nieuwe media? Veel vragen met nog meer antwoorden. We duiken samen één uur lang in jouw business en dromen en daarbij heb je alle tijd en ruimte om vragen te stellen. Naderhand geef ik je een heleboel handvatten waarmee je aan de slag kunt. Geen helse strategische plannen of eindeloze offertetrajecten meer voordat je stappen kunt maken. Maar gewoon, een (digitaal) kop koffie en een goed gesprek. Let’s talk! 

  Als ondernemer wil je toch snel kansen zien en deze benutten?

  In de afgelopen 8 jaar heb ik de opkomst en verandering van social media en andere digitale communicatiemiddelen ervaren. De opmars van podcasts, Google, Instagram Stories en vernieuwde advertentiemogelijkheden zijn slechts een greep uit de doos. In al die jaren heb ik ook gezien dat er aan een hoop blabla wordt verkocht. De veelbelovende ‘hacks’ en ‘trucs’ worden met regelmaat uit de hoge hoed getoverd. En marketingbedrijven verdienen grof geld aan de onkunde en goedgelovigheid van ondernemers. Ik doe hier niet aan mee, omdat ik er simpelweg niet in geloof dat het inzetten van marketing een ‘trucje’ is dat iedereen kan toepassen. Hiervoor is ervaring, creativiteit en inzicht nodig. 

   

  Daarom heb ik Kopje Content in het leven geroepen. In één uur tijd ga je met mijn hulp een heleboel leren over jouw online strategie. Wat je leert en mee naar huis neemt, is deels afhankelijk van jouw vragen en wensen. Maar om toch een voorproefje te geven, staan hieronder vijf talking points. 

   

  • Welke (social media) kanalen passen bij jouw business?
  • Of een maandelijkse e-mail toegevoegde waarde kan bieden.
  • Welke kansen er voor jou liggen op gebied van advertising.
  • Hoe je je klanten kunt boeien en binden via content.
  • Of een nieuwe huisstijl bijdraagt aan de professionalisering van jouw bedrijf.

   

  En gaat het om iets waar een ander meer kennis van heeft dan ik? Dan schakel ik die persoon gewoon voor jou in. Zo verzeker ik je ervan dat je de hulp krijgt die jij nodig hebt om online te groeien. 

   

  Dus, geen dure trajecten, geen ingewikkelde verdienmodellen en óók geen startinvestering van een paar duizend euro. Nee, gewoon het signaleren en aanpakken van kansen. Transparant en praktisch.

  Exclusieve toegang tot community met ondernemers

  Samen kom je verder. Sluit je aan bij The Content Society en je bent gegarandeerd van een community met ondernemers die online bouwen aan hun merk. 

  Met een minimale investering een hoog rendement

  Investeren is risico nemen. Maar met Kopje Content maken we die risico’s kleiner. Laagdrempelig aan de slag met online marketing en communicatie. 

  Direct handvatten om online stappen te maken

  Geen dikke strategische plannen maar een plan op één A4, dat is het resultaat van Kopje Content. Na die 60 minuten sparren, kun je direct aan de slag. Zelf of samen. 

  De insteek van het Kopje Content is het ontdekken van nieuwe groeimogelijkheden en het nadenken over de uitvoering hiervan. Op deze manier kan ik je praktische wijze helpen bij bijvoorbeeld het uitbreiden van de mailinglijst, het vergroten van je online bereik, creëren van klantwaarde of genereren van nieuwe klanten via je website. Nouja, eigenlijk gewoon alles waarvan je al maanden het onderbuikgevoel krijgt dat je er iets mee moet gaan doen.  

   

  Maandelijkse, exclusieve toegang

  Omdat ik de tijd wil nemen voor ons gesprek en hier naderhand de meest praktische handvatten voor jou uit wil halen, bied ik exclusieve toegang tot het maandelijkse Kopje Content. Iedere maand bied ik 5 ondernemers de kans om met mij een (digitaal) kopje koffie te drinken. 

   

  Voor de ondernemers die duurzaam, organisch en merktrouw willen groeien, staat mijn kopje koffie klaar! 

   

  Is een Kopje Content voor iedereen?

  Wie gingen je voor?

  • “Met Stéfanie kun je goed sparren en ideeën omzetten in concrete teksten. Ondanks de lastige materie, ICT cloudoplossingen, is ze in staat om een goed advies te geven over de inhoud van teksten. Met een persoonlijke en betrokken aanpak.”

   Marthijn van den Heuvel
   CEO van Synlogic

  Is dit jouw moment om online te shinen?

  Schrijf je nu in op de wachtlijst en ik neem contact met je op om een datum te prikken. Deze maand zijn er nog 4 plekken te vergeven! Een Kopje Content kost €95,-.